Финансии / Банкарство

ВО ПРОДАЖБА НОВИОТ ДВОБРОЈ (декември 2017 - јануари 2018)

 

 СОДРЖИНА

Зоран Јовановски

МОЈОТ ЗБОР Е МОЈОТ ОБРАЗ..............14

 

Јован Радосављевиќ

ГОРДИ СМЕ НА ПРИДОНЕСОТ НА ПИВАРА СКОПЈЕ ЗА МАКЕДОНСКАТА ЕКОНОМИЈА И ОПШТЕСТВО..............16

 

Џесмин Рахман

РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА СЕ СООЧУВА СО НЕОДРЖЛИВА ПЕНЗИСКА ДИНАМИКА...............32

 

Александар Стојков

ФИНАНСИСКИ ТРЕНДОВИ..............39

 

 

Горан Петревски

ДРЖАВАТА И УМЕТНОСТА - ПРОТИВПРИРОДЕН БЛУД?...............44

 

 

Герхард Фабиш

ТУКА СМЕ ЗА ДА ОСТАНЕМЕ..................48

 

 

Мирче Јовановски

МАКЕДОНИЈА 2025: ВО ЕКОНОМИЈАТА ДЕНЕС ПОБЕДУВААТ БРЗИТЕ, А НЕ ГОЛЕМИТЕ...............52

 

 

Минчо Јорданов

СПЕКТАКУЛАРНИОТ УСПЕХ НА СТОБИ
НА КИНЕСКИОТ ПАЗАР ГИ НАДМИНА
ДУРИ И НАШИТЕ ОЧЕКУВАЊА...............60


 

Мирослав Саздовски

КАКО ГО ПРАВАТ ТОА НАЈДОБРИТЕ?..............64

 

Дарко Булдиоски

ОРГАНСКИ ДОСЕГ НА СОЦИЈАЛНИТЕ МЕДИУМИ – МИТ ИЛИ СÈ УШТЕ РЕАЛНОСТ?..............66

 

Игор Дaвков

ФИНАНСИСКИТЕ ИНОВАЦИИ ВО МАЛОПРОДАЖБАТА НОСАТ КОРИСТ ЗА ИЛЈАДНИЦИ ПОТРОШУВАЧИ...............68

 

 

Мирослав Саздовски

ШЕСНАЕСЕТ ДРЖАВИ ВО „НИЧИЈАТА ЗЕМЈА“ МЕЃУ КИНА И ЗАПАДНА ЕВРОПА...............76


 

Љупчо Поповски

КОГО ЌЕ ОДБЕРЕ ПУТИН: КСЕНИЈА СОБЧАК ИЛИ АЛЕКСЕЈ НАВАЛНИ?...............80

 

 

Тања Јакоби

ДИГИТАЛИЗАЦИЈА И КАНАЛИЗАЦИЈА...............84

 

Лидија Георгиева

ИНТЕРНАЦИОНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЈА НА ФРАНКОФОНИ ЖЕНИ ВО БУКУРЕШТ...............94

 

 

Емануел Рембер 

АВТОПОРТЕТ (ВО ПИСМО ДО ЌЕРКА МИ)...............98 

 

Ивана Тасев

ЕУФОРИЈА БЕЗ ПОКРИТИЕ...............100

 

Ѓорѓи Јаневски

„ИСЦЕЛИТЕЛ“..............104

 

 

ЗАЕДНО СО ПРЕОСТАНАТИТЕ СОДРЖИНИ - НА ВКУПНО 120 СТРАНИЦИ + ПОДАРОК КАЛЕНДАР ЗА 2018 ГОДИНА!!!

ПРЕПОРАЧАНО