Општество

Лидија Георгиева: 30 години македонска мода

Лидија Георгиева

Авторот е дизајнер, редовен професор

ЕКСПО 30 ВО МСУ ПОКАЖА ДЕКА МАКЕДОНСКАТА НЕЗАВИСНА МОДА СЕ РАЗВИВА И ПОСТОИ


Целиот прилог можете да го погледнете на следниот линк

 

ПРЕПОРАЧАНО