Вести

Градски паркинг-Скопје започнува со летно сметање на работното време

31.05.2024г.

Јавното претпријатие Градски паркинг- Скопје ги известува граѓаните дека од 01.06.2024 (сабота) започнува летно сметање на работното време на јавните површини наменети за паркирање- зонско, со кои стопанисува претпријатието. Работното време во зоните А, Б, Ц и Д ќе биде:

-        Од понеделник до сабота: 07:00- 23:00 часот.

Од компанијата апелираат сите корисници да бидат внимателни и навремено да извршат наплата при паркирање согласно наведеното работно време.

ПРЕПОРАЧАНО