Економија

ТАА МОЖЕ СЀ, ТАА ЗАСЛУЖУВА СЀ, ТАА Е МАЈКА: ПОТРОШУВАЧКИ КРЕДИТ ЗА МАЈКИ СО ДЕЦА ДО 6 ГОДИНИ

09.05.2019 година

Да се биде мајка е најблагодарната, но и најтешката работа на светот. Свесни сте дека многу често ќе се запоставите себеси и своите потреби, само за да му дозволите сѐ на вашето најмило. 

Скоро секогаш фалат финансии за да може да уживате како што заслужувате. Токму за да ви помогне во таа цел,  Силк Роуд Банка ви го претставува единствениот потрошувачки необезбеден кредит „MАЈКА“ наменет за сите жени, односно мајки кои што имаат деца до 6 годишна возраст, со фиксна каматна стапка за првите 18 месеци од само 4.9% и American Express кредитна картичка!

Единствен услов е апликантот во моментот на аплицирање да имате дете не постаро од 6 години. Со секоја исплата на кредит во промотивниот период до 31-ви јули без манипулативни и нотарски трошоци, добивате пакет производи за потребите на детето во вредност и до 6.000,00 МКД.

За сите детали за овој единствен потрошувачки необезбеден кредит „Мајка“ може да се информирате на следниот линк - ТУКА (https://silkroadbank.com.mk/Loans?Type=1&Cat=ConsumerLoans&SubCat=Mother), во експозитурите на банката или на електронската адреса: RetailSales@silkroadbank.com.mk .

 

ПРЕПОРАЧАНО