Економија

ЕКСКЛУЗИВНИ ИНТЕРВЈУА ВО НОЕМВРИСКИОТ БРОЈ

 

 

 

Том Битов, бизнисмен од Канада

НАЈСИЛНИТЕ ЕКОНОМИИ ИМААТ ЗДРАВИ СЕМЕЈНИ БИЗНИСИ И ПРЕТПРИЕМАЧКА КЛИМА

 

Федерико Фернандез, претседател на Фондацијата „Басес“ од Росарио, Аргентина

ПОПУЛИЗМОТ Е ЛОШ ОДГОВОР НА ЛЕГИТИМНИТЕ ПРОБЛЕМИ

 

д-р Кунио Микурија, генерален секретар на Светската царинска организација (СЦО)

АНАЛИЗАТА НА ПОДАТОЦИТЕ ЌЕ ИГРА СÈ ПОГОЛЕМА УЛОГА ВО ЦАРИНСКИТЕ ПРАКТИКИ

Моник Колен, ко-основач и арт директор на реномираниот бренд Шеман блан 

ФОРЕВЕРНУН – ПРИНЦИПИТЕ НА АЈУРВЕДА И ЈОГА ВТКАЕНИ ВО ПРОИЗВОДСТВО НА ОБЛЕКА 

 

ПРЕПОРАЧАНО