Економија

НЛБ БАНКА СО НОВА ПРОМОТИВНА КАМПАЊА ЗА КРЕДИТИ ЗА ФИЗИЧКИ ЛИЦА

НЛБ Банка во текот на месец февруари 2020 година води промотивна кампања за потрошувачки и станбени кредити.
Во рамки на кампањата, клиентите можат да ги искористат промотивните поволности и да аплицираат за потрошувачки или станбен кредит без трошоци за одобрување и без трошоци за проценка.
Во својата понуда Банката нуди широк избор на кредитни продукти прилагодени согласно потребите на клиентите, со поволни каматни стапки и поволни услови за одобрување. Постапката за одобрување на кредитите е брза и едноставна, а банкарските комерцијалисти стојат на располагање за сите типови финансиско советување. Како дополнителен бенефит, за секој одобрен кредит, следува бесплатна НЛБ Кредитна картичка.
Повеќе информации за новата промотивна кампања може да се добијат во најблиската експозитура на Банката, на телефон 02/15-600 или на следниот линк.
НЛБ Банка АД Скопје

ПРЕПОРАЧАНО